fbpx
My Cart
0.00лв.

Грижа за тялото


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/demourls/sites/damascena.net/wp-content/themes/damascena/woocommerce/content-product_cat.php on line 23

Показват се 1–12 от 33 резултата

Балсам за тяло с лайка и лавандула 30мл.

8.50лв.

Ръчно изработен и в малки серии, с което гарантираме качеството му. Нормализира възпалена и чувствителна кожа. Благодарение на изключително богатия състав на лайката, качествените растителни масла и екстракти, и пчелен восък, балсамът подхранва в дълбочина. Притежава бърз регенериращ ефект при раздразнения, зачервявания, лющене на кожата.

Балсам за тяло с невен и роза 30мл.

9.00лв.

Ръчно изработен и в малки серии, с което гарантираме качеството му. Балансираното съчетание на изключително лековитата билка невен и Розовото масло със 100% чисти натурални масла и пчелен восък действа в синергия и спомага за бързото регенериране на кожата при повърхностни наранявания и охлузвания. Успокоява при слънчеви и други изгаряния, екземи, ухапване от насекоми. Омекотява грубата кожа, предотвратява нейното изсушаване и напукване и я прави нежна и еластична.

Балсам за устни лавандула и кокос

5.00лв.

100 % натурален с естествена грижа за сухи и напукани устни с хидратиращ ефект. Съдържа масло от кокос, шеа, какао, жожоба, пшеничен зародиш, както и лавандулово масло.

Балсам за устни с какао и мента

5.00лв.

100 % натурален с естествена грижа за сухи и напукани устни с хидратиращ и освежаващ ефект.

Боди крем с масло от лавандула

14.00лв.

Богат, наситен крем за тяло с етерично масло от лавандула. Съчетава качествата на маслиновото масло с тези на пшеничните протеини, в резултат на което кожата е мека и кадифена. Маслата от лавандула, кокос и шея подхранват, успокояват защитават и хидратират кожата.

Боди крем с масло от маслина и маточина

15.00лв.

Крем за тяло, съчетаващ качествата на маслиновото масло с тези на пшеничните протеини в резултат на което кожата е мека и кадифена. Маслата от маточина, кокос и шея хидратират и защитават. В резултат, кожата е дълбоко подхранена и изцяло възстановена.

Боди крем с розово абсолю и розово масло

15.00лв.

Крем за тяло с етерично масло от роза. Съчетава качествата на маслиновото масло с тези на пшеничните протеини в резултат на което кожата е мека и кадифена. Маслата от кокос и шея подхранват, защитават и хидратират кожата.

Душ гел с масло от лавандула 250мл

9.00лв.

Душ гел с лавандулово масло. Tонизира и поддържа свежия вид на кожата. Успокоява, хидратира и подобрява тонуса.

Душ гел с масло от маслина и маточина 250мл

10.00лв.

Душ гел с невероятен, завладяващ и експлозивен аромат на маточина, ветивер и лимон.

Душ гел с розово абсолю и розово масло 250мл

10.00лв.

Уникална комбинация от българско розово масло, абсолю и меки пенители. Не дразни и не изсушава кожата.

Екстра фин сапун с абсолю и розово масло от маслодайна роза

6.00лв.

Абсолюто от маслодайна роза, съдържащо се в сапуна, подобрява кръвообращението, тонизира и изглажда кожата.

Екстра фин сапун с натурално лавандулово масло

6.00лв.

Натуралното лавандулово масло, съдържащо се в сапуна, стимулира растежа на здрави клетки, балансира влагата в кожата, като я прави мека и не я изсушава.

Close
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping