Скъпи приятели, ето че настъпи периода в който започва трескава подготовка за почивните декемврийски дни около Коледа и Нова година.

Ние от Дамасцена също започнахме да преобразяваме комплекса за празничните декемврийски дни.

За всеки който реши да посети комплекс „Дамасцена“ през почивните дни на декември Ви уведомяваме, че на дати 24.12.2022(Бъдни вечер), 25.12.2022(Коледа), 26.12.2022(Коледа), 31.12.2022 и 01.01.2023(Нова година) комплекса няма да работи.

През останалите почивни дни около Коледа и Нова година, както и дните до Коледа и между Коледа и Нова година, комплексът ще работи с нормално работно време всеки ден от 9ч. до 17ч.

Заповядайте в комплекса и се насладете на красотата и уюта, който ще откриете при нас.

За тези от вас, които все още не са посещавали комплекса Ви уведомяваме, че при посещението ще имате възможността да разгледате откритата и закритата част на комплекса.

През целия декември 2022 с изключения на четири почивни дни комплекса ще предложи на своите посетители и ще им създаде празнично настроение, както и много вълнуващи моменти.

Всички туристически места в комплекса са отворени за посетители, както и в закритата част на комплекса работи ресторанта и магазина.

Ако все още се чудете къде да отидете през студените декемврийски дни, то ние Ви предлагаме вълнуваща  разходка в комплекс Дамасцена.

За тези от вас, които планират през новата 2023г. да кажат своето заветно „Да“ в комплекс Дамасцена, нека да заповядат и да разгледат комплекса, както и да запазят своята дата.

За тези от вас, които искат да представят своята книга, да проведат обучителен семинар или работна среща може да посетят комплекса и да резервират своята дата.

А тези от вас, които искате да избягате от скучното ежедневие през студените зимни дни, то спокойно може да си направите запомняща разходка в комплекс „Дамасцена“.

Очакваме Ви!

Ако нямате възможност да посетите комплекса през почивните декемврийски, то може да го направите по всяко време, но следете обявленията публикувани в социалните мрежи и на сайта на комплекса за работното време и обявените събития.

Също така, може да се възползвате и от нашите коледни намаления в обновеният ни онлайн магазин на адрес: damascenashop.net, които са за всички продукти в магазина от -15% до -5%.

Екипът на комплекс „Дамасцена“, Ви пожелава Весели празници и много положителни емоции през Новата 2023 Година!

EN / BG