Скъпи приятели,

Уведомяваме Ви, че в зимния туристически сезон в периода от 01.11.2022 г. до 31.03.3023г. комплекс „Дамасцена“ предоставя възможност за посещение с промоционална входна такса.

Входната такса на редовен билет за възрастни ще бъде намален с почти 50% от редовната цена, като от 15лв се намаля на 8лв на турист.

Входната такса за ученици, студенти и пенсионери остава непроменена и е 8 лева.

Всеки който желае, може да посети комплекса и да се наслади на красивия биопарк , който се намира в непосредствена близост до комплекса.

Във входната такса се включва разходка из комплекса, както посещение в етнографската част на комплекса.

През студените дни за посещение са отворени закритите части на комплекса, които се намират в Тракийския културен център.

Ресторантът в откритата част на комплекса през зимния период не работи.

За тези от вас, които искат  да представят своята книга, да проведат курсове, тийм билдинг мероприятия, обучения, семинари или други събития, то могат да го направят в конферентната зала на комплекса с капацитет 100 човека.

Залата е оборудвана със съвременна техника за представяне на различни семинари и обучения.

Предлагаме възможност за отдих с кафе паузи и кетъринг, приготвен с пресни и свежи регионални продукти, които ще очароват Вашите гости с вкус и качество.

Направете вашето представяне или организирайте вашите обучения в новата конферентна зала, намираща се в единствения Тракийски културен център на територията на  Р. България.

Работното време на комплекса също е променено и може да посетите комплекса всеки ден от 9 до 17 ч.

Очакваме Ви!

EN / BG