Ако Ви предстои събитие свързано с представяне на книга, изложба или организирате конференция, то може да го направите в конферентна зала Дамасцена.

Конферентна зала Дамасцена се намира в сградата на Тракийски културен център в комплекс „Дамасцена“.

Независимо дали ще организирате бизнес срещи, тийм билдинг мероприятия, обучения, или семинари, комплекс „Дамасцена“ може да Ви предложи конферентна зала с капацитет до 100 души.

Напълно оборудвана, тя позволява необезпокоявано да представите продукт, книга, творба или идея на вашата аудитория чрез удобните мултимедийни уреди за презентация, с които разполагаме.

Погрижили сме се и за Вашите гости! 

Предлагаме възможност за отдих с кафе паузи и кетъринг, приготвен с пресни и свежи регионални продукти, които ще очароват Вашите гости с вкус и качество.

Направете вашето представяне или организирайте вашите обучения в новата конферентна зала Дамасцена, намираща се в единствения Тракийски културен център на територията на  Р. България.

В предстоящите есенни дни може да организирате вашето събитие в нашата конферентна зала и да използвате цялата инфраструктура изградена за презентиране на вашия продукт.

Ако искате да направите вашата резервация или да проверите за предстоящото Ви събитие, то може да ни се обадите на тел. +359 (0) 886 777 681 или да ни пишете на ел.поща: tourism@damascena.net или office@damascena.net.

Очакваме Ви!

EN / BG