Скъпи приятели, очаквайте на 29.07.2022г.(петък) от 21 ч. невероятния спектакъл на Михаил Билалов и Ангел заберски Бенд, „Бум-Бум. Малка нощна музика за мафиоти и оркестър“.

Има ли човек, който не е чувал за Джаро (Михаил Билалов)?🤔

След култовата си роля на мафиота Джаро в сериала „Под прикритие“ Михаил Билалов се завръща като нов герой от ъндърграунда. 

Въоръжен с голямата си уста, лафове-куршуми и черното си чувство за хумор, ексцентричният бос празнува своя 50-годишен юбилей в компанията на личния си джаз бенд. 

Но след преживяната комата от един неуспешен атентат, неочаквано поумнелият рожденик открива, че проблемите не спират да го преследват.

 Твърде много пари, твърде много бивши жени и за капак светът се движи вече с краката нагоре.

 „Някога мъжете си лягаха в леглото с жена и пистолет. Сега си лягат с телефон и нощен крем за лице. Затова човечеството няма да оцелее“, разсъждава героят на Билалов в брилянтните си комедийни монолози, които ще ви взривят от смях на първата минута.

Участват: Михаил Билалов(Джаро) и Ангел Заберски БЕНД

Заповядайте на касовият крими комедиен спектакъл „БУМ-БУМ“ и чуйте забавните ситуации в живота на един гангстер.

Дата на събитието: 29 ЮЛИ 2022г. – Петък

Начален час: 21:00ч.

Място, където ще се проведе събитието: Летен Амфитеатър в Комплекс „Дамасцена“, с. Скобелево, ул. Първи май 24, общ. Павел Баня

Билети можете да закупите от:

 www.event.damascena.net – онлайн

Магазин Дамасцена, Казанлък; ул. Петко Стайнов 12 (срещу хотел Палас) 

 Peter’s coffee shop, ул. „Христо Ботев“ 56 

Билетен център Комплекс „Дамасцена“, с. Скобелево, общ. Павел баня 

КИА Казанлък, Бул. „Ал. Батенберг“ 223 

Очакваме Ви на 29.07.2022 г. от 21 ч. заедно да се насладим на невероятния спектакъл „Бум-Бум. Малка нощна музика за мафиоти и оркестър“.

EN / BG