Приятели на Етнографски Комплекс „Дамасцена“ с радост ви каним на последният концерт за този културен сезон, който ще се състои на 10.09.21г (Петък), а в него ще вземат участие Руслан Мъйнов и Плевенска Филхармония.


Концертът „Любими руски песни“ ще зарадва всички любители на неостаряващите хитове от руски филми, цигански романси и любими песни на няколко поколения. „Душата пее и танцува” – може би

това е най-точното определение за незабравимото преживяване, което очаква всички, които за пръв или пореден път ще изживеят това удоволствие!

Нека да пеем и да се забавляваме заедно в един незабравим концерт с вечните: „Очи чeрные”, „Ваше благородие”, „От зари до зари”, „Нане цоха”, „Смуглянка”, „Парамела”, обичани детски песни и хитове от репертоара на Алла Пугачова, Муслим Магомаев и ВИА „Земляне”!🎶

Диригент на програмата е Левон Манукян.

Заповядайте на 10 Септември 2021г. в Етнографски комплекс „Дамасцена“ с.Скобелево, общ. Павел баня, за да се насладите на неостаряващи хитове от руски филми, цигански романси и любими песни на няколко поколения!

Дата: 10 Септември 2021г.
Начало: 21:00ч.
Място: Етнографски Комплекс „Дамасцена“ с.Скобелево общ. Павел Баня
Цена на билет: 15,00лв.
Закупете онлайн на event.damascena.net или от:

  • Магазин „Дамасцена“ срещу входа на х. Палас г.Казанлък
  • Coffee Shop Peters – ул. Хр. Ботев №56
  • KIA Казанлък – бул. А. Батемберг №223
  • на място в Комплекс „Дамасцена“ с.Скобелево.
    С цената на билета, вие получавате и безплатен вход към Етнографски Комплекс „Дамасцена“ след 17:00ч.

Очакваме ви!

EN / BG
Разгледайте нашите събития 👉НАТИСНИ ТУК И ВИЖ СЪБИТИЯТА
+


ВСИЧКИ СЪБИТИЯ В ДАМАСЦЕНА