Скъпи приятели, за ваше удобство екипът на „Дамасцена“ създаде платформа, през която можете да закупите онлайн билетите за предстоящите събития.
Когато сте в сайта на Дамасцена: damascenа.net в най-горната част се появява съобщение, информиращо Ви за закупуване на онлайн билет.
Когато кликнете върху бутона : НАТИСНИ ТУК И ЗАКУПИ БИЛЕТ ще ви прехвърли в страница купи билет, а след това ще се озовете в страница със събития, където може да си закупите билет за съответното събитие.
Внимателно следвайте инструкциите и правилно попълвайте данните си в посочените полета.
След като веднъж сте закупили билет, то на посочената при закупуване на билета ел.поща ще получите своя онлайн билет.
Молим Ви да не го триете, а да го запазите или отпечатате.
Ако го запазите във вашия телефон, като му направите снимка/screenshot/, то когато пристигнете за съответното събитие не се нареждайте на каса за закупуване на билет, а представете дигитално вашия билет на представителите на Дамасцена на централния вход, находящ се след моста.
Ако сте отпечатали на хартия вашия билет също не чакайте на каса за закупуване на билет, а просто минете през наш представител, който ще се намира пред или до касата за закупуване на билети на централния вход на комплекс Дамасцена.
Моля всеки закупил онлайн билет да представи на оторизираното лице билета, отпечатан на хартия или дигитално записания билет в мобилно устройство, за да се оторизирате и да бъдете допуснат до събитието.
За Дните на розата 5 и 6 юни ще има четири работещи каси, но за онлайн закупилите билети ще трябва да преминете през каса 1 на входа на комплекс Дамасцена/Основната каса/. Там ще има представител на „Дамасцена“ , който ще проверява и чекира онлайн билетите.

Каса 1


Очакваме Ви с огромно удоволствие, за да се насладим на невероятните събития организирани през този сезон в комплекс „ Дамасцена“.

EN / BG
Разгледайте нашите събития 👉НАТИСНИ ТУК И ВИЖ СЪБИТИЯТА
+


ВСИЧКИ СЪБИТИЯ В ДАМАСЦЕНА