Грамота за Дамасцена от списание Дестинация България - Damascena

На 24.09.2020г., в Централен военен клуб София, списание Дестинация България връчи своите годишни награди по случай Световния ден на туризма.


На официалната церемония бяха отличени общини, мениджъри, инвеститори, туристически обекти и личности, които имат своя принос за популяризирането на туризма в България, както и популяризирането на България като туристическа дестинация.
Специален гост на събитието бе Йорданка Христова, която бе отличена в категория „ Посланик на туризма“.


Партньори на тазгодишното събитие бяха: Сдружение Национален борд по туризъм, България Еър – националният превозвач, БУБСПА – Български съюз по балнеология и СПА туризъм, Прим ЕКСПО – организатор на Международна туристическа борса Ваканция ЕКСПО, Изворна вода Рилана.


Медийни партньори : Българска Национална Телевизия, Телевизия Туризъм и Телевизия Бац.


С Грамота за „Успешен културен туризъм и лидер в производството на розово масло“ бе отличен Етнографски комплекс „Дамасцена“. Грамотата се връчва по-случай Световния ден на Туризма за принос в утвърждаването на Дестинация България.


Етнографски комплекс „Дамасцена“ искрено благодари на екипа на списание Дестинация България, както и на всички свои посетители за техния принос в това Комплексът да се утвърди като една любима дестинация за туризъм в България.

Отличието е плод на неуморния труд и на отдадеността,

с която вървим по пътя на нашето призвание, на упоритостта и на надеждата в едно по-добро бъдеще.


Ръководството на комплекс „Дамасцена“ заявява своята

готовност да работи и да радва занапред своите посетители с невероятната магия на розата и историята на траките.

EN / BG
Закупете билет за предстоящите събития в Етнографски комплекс "Дамасцена".
НАТИСНИ ТУК И ЗАКУПИ БИЛЕТ
+