Ето че настъпи онзи момент от годината, в който всеки ще се потопи в безвремие и ще се отдаде на дългоочакваната си пълноценна почивка.

А какво по-добро място за пълноценна почивка именно в Розовата долина и долината на тракийските царе?

Много наши гости ни питат къде биха могли да отседнат и да отпочинат при посещението си в Комплекс Дамасцена.

Тук, в самото сърце на Розовата долина и долината на тракийските царе, само на 10 км. от Комплекс Дамасцена, се намира Хотел Севтополис, който предлага балнео и СПА преживяване на световно ниво.

Хотел Севтополис е същинско архитектурно бижу в града, прочут с лековитите си минерални извори – Павел баня.

Гордо носещ името на столицата на великото Одриско царство, хотел Севтополис ви посреща с изцяло обновените си помещения, с впечатляващ дизайн, осигуряващ удобство и сигурност на своите гости.

Новият интериор на стаите е напълно вдъхновен от идеята за биофилен дизайн, която разглежда човека и природата като едно неделимо цяло.

При престоя си в хотел Севтополис ще се завърнете към природата, ще подобрите връзката си с нея и ще се освободите от натрупаното напрежение.

Със своите светли и просторни стаи, чистият въздух, лековитата вода и

опитния персонал, който ще ви преведе по пътя на освобождаването от стреса, четиризвездният хотел е своеобразен оазис за сетивата.

Заповядайте в Долината на розите и на тракийските царе! Подарете си едно необикновено преживяване и се заредете с енергия и ентусиазъм.

Съчетайте посещението си в комплекс Дамасцена с пречистващ тялото и духа  престой в хотел Севтополис.

За резервации:

+359 887 361 669, +359 4361 9000

reservations@sevtopolishotel.com

www.sevtopolishotel.com

EN / BG