Етнографски комплекс Дамасцена с приз за най-добра туристическа атракция на 2016 г. - Damascena

Сред наградените с високото отличие се нареди Ваня Маджарова, управител на фирма „Дамасцена“ – Скобелево. Призът „Най-добра туристическа атракция на 2016 г.“ бе връчен от Веселин Налбантов, Главен секретар на УС на БХРА и член на УС на БХРА и Георги Пампоров, член на УС на БХРА. Етнографски комплекс „Дамасцена“, с. Скобелево е член на Съюза на хотелиерите и ресторантьорите в Казанлък (СХР), а чрез него и на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

От 1996 г. БХРА избира носители на най-престижните и дългогодишните отличия в туризма, които са част от най-успешното предприемачество. На официалната церемония в сряда бяха връчени 21-те Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2016 г.

Сред гостите на официалната церемония присъства министрът на туризма Николина Ангелкова, министри и народни представители, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, водещи мениджъри и собственици в туризма, членове на асоциацията от цялата страна.

Тази награда е не само висока оценка на нашата работа, но и доказателство за високия професионализъм и отдаденост на целия екип на Дамасцена. За нас наградата е едно своеобразно доказателство, че вървим в правилната посока и идва точно на време, а именно в годината, в която България бележи рекорден ръст в областта на туризма. 11 милиона се очаква да бъдат туристите, посетили български курорти за 2016 година. България е посрещнала 5 млн.чуждестранни туристи само през летния сезон, а това е с 18% повече спрямо същия период на миналата година. Този рекорд потвърждава, че това е най-добрият летен сезон за туристическия сектор. Това обявява министърът на туризма Николина Ангелкова по време на пресконференция за отчитане на Летен сезон 2016, цитирайки данни на НСИ. 11 милиона се очаква да бъдат туристите, посетили български курорти за 2016 година. 

Вдъхновени повече от всякога, ще продължим да правим това, което най-добре умеем и обичаме – да разкриваме пред вас българските традиции, магията на розоваренето и разбира се, да приготвяме за вас най-качествените козметични продукти! <3

Източници: kazanlak.com; bloombergtv.bg; Информационна агенция “Фокус”

EN / BG
Закупете билет за предстоящите събития в Етнографски комплекс "Дамасцена".
НАТИСНИ ТУК И ЗАКУПИ БИЛЕТ
+