РЕСТОРАНТИТЕ В ДАМАСЦЕНА

Ресторантите в Дамасцена са вдъхновени от традиционните рецепти, а ястията са приготвени със свежи регионални продукти, бавно и при ниска температура, за да се запазят всички полезни свойства и да достигне храната до вас такава, каквато природата я е създала.

 Умело преплитаме миналото с настоящето, за да докоснем сетивата ви и да ви пренесем през вековете.

Още при влизане в Етнографски комплекс “Дамасцена“, край езерото с красивите лебеди, се намира ресторант на открито
Закритата част на ресторант „Дамасцена“ се намира в сградата на Тракийския културен център. В залите на закрития ресторант ще откриете фрагменти от различни тракийски светилища и могили. Ресторантът работи през зимните месеци и има невероятна гледка към Амфитеатър „Дамасцена“ – Лятна сцена.

Потопете се във феерия от вкусове и се насладете на нашето подбрано авторско меню!

МАГАЗИНИТЕ В ДАМАСЦЕНА

„Дамасцена“ разполага с модерно предприятие за производство на висококачествена българска натурална козметика. За направата на нашата натурална козметика използваме висококачествени, съставки с преимуществено български произход, винаги внимателно подбрани, а част от тях – органично сертифицирани. Всички козметични и хранителни продукти, етерични масла, флорални води, ще откриете във фирмените ни магазини в комплекс „Дамасцена“. Магазин с продуктите на „Дамасцена“, можете да откриете и в гр. Казанлък , ул. „Петко Стайнов“ № 12  /срещу входа на хотел „Палас“/, както и на damascenashop.net
EN / BG